Az 1993-ban alapított TeleDirect® olyan átfogó telemarketing megoldásokat kínál, amely biztosítja az Ön meglévő és leendő ügyfeleinek telefonon keresztül történő professzionális kiszolgálását és információval való ellátását. Az elkötelezett szakembergárdának köszönhetően és a minőségi telefonos háttér birtokában képes egyedi, a partnerei igényeihez a legmesszebbmenőkig illeszkedő szolgáltatásokat nyújtani, amelyek közvetlenül beépíthetők a hívásokat fogadó és kezdeményező marketingtevékenységbe.

Szolgáltatásaink éppen azoknak a nehézségeknek az áthidalását teszik lehetővé, amelyek ma sok magyar vállalkozást érintenek. Nevezetesen, hogy nincs elegendő telefonvonaluk, helyük és alkalmazottjuk arra, hogy gyors és költségtakarékos kapcsolatokat tartsanak fenn partnereikkel, vagy ha mindez rendelkezésükre áll, az állandó kihasználtság nem biztosítható, így saját telefonmarketing részleg felállítása vagy működtetése gazdaságtalan.

Megbízóink a nap akár 24 órájában és a hét akár hét napján működő nagy hatékonyságú és céljaiknak legmegfelelőbb módon kialakított eszközökkel gazdagíthatják marketing ill. kommunikációs fegyvertárukat úgy, hogy annak sem beruházási, sem pedig fenntartási, működési terheit nem kell viselniük.


Lap tetejére

 FŐOLDAL SITEMAP INFO ENGLISH LANGUAGE